Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum merge şi cum sună un Dodge Viper care încearcă să atingă 300 km/h pe o autostradă din Germania

6 Septembrie 2021 - 19:02
Redacţia PiataAuto.md
Dodge Viper a fost multă vreme automobilul suprem al Americii, fiind un etalon al puterii extraordinare, iar o bună perioadă de timp a deţinut şi recordul pentru motorul cu cea mai mare cilindree, montat pe un automobil. Anume o maşină cu un asemenea motor, de 8.4 litri V10, cu 612 CP la activ şi 760 Nm, a fost pusă să galopeze de curând pe un autobahn fără limită de viteză din Germania.
Şi, apropo, motorul imense de 8.4 litri era unul aspirat natural, fiind faimos pentru reacţia sa instantanee la pedala de acceleraţie! Şi, având e propulsat un automobil de circa 1,550 kg greutate, e clar că performanţele maşini erau ameţitoare încă pe atunci când puţine alte mărci puteau contrapune ceva lui Dodge Viper.
Ei bine, una din cifrele cu care se mândrea Viper era faptul că putea atinge o viteză maximă de puţin peste 300 km/h! Şi unde poţi testa asta mai bine decât pe o autostradă germană? Aşadar, în video-ul de mai jos, un asemenea Viper SRT-10, fabricat în 2009, încearcă să atingă ţinta de 300 km/h prin Germania. Şi îi reuşeşte!
Vezi în video cât de savuros sună un motor imens V10 de Dodge Viper în timp atinge cei 300 km/h pe o autostradă întinsă şi liberă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter