Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Duel între 5 cele mai puternice SUV-uri ale BMW, Porsche, Jeep, Lamborghini şi Tesla

25 Septembrie 2021 - 20:27
Redacţia PiataAuto.md
Sunt diferite ca origine a mărcilor, de la germane la italiene şi americane, sunt diferite şi ca tip de propulsie dacă ne uităm că e şi o Tesla printre ele. Dar toate sunt un soi de etalon al mărcilor pe care le reprezintă, fiind SUV-urile în interpretarea ce mai puternică. Şi toate au fost puse alături, într-un duel epic, organizat de britanici.
Aşadar, la linia de start s-au aliniat două modele înrudite tehnic — Porsche Cayenne Turbo GT şi Lamborghini Urus, care au practic acelaşi motor, dar de 640 CP în cazul Porsche şi 650 CP în cazul Lambo. A venit şi un BMW X6 M Competition, cu 625 CP la activ, dar şi renumitul Jeep Grand Cherokee Trackhawk de 707 CP. Iar pe lângă toate aceste SUV-uri cu motoare cu ardere internă şi V8-uri imense sub capotă, a venit şi Tesla Model X, cu 778 CP la activ.
A fost o luptă intensă. Victoria Tesla nu a fost atât de predictibilă precum s-ar părea la prima vedere. Lamborghini a fost în mod paradoxal mai lent ca Porsche. Iar Jeep a fost bun la start, însă cam leneş pe urmă. Într-un cuvânt, un duel din acele, strânse de tot şi intrigante, pe care te îndemnăm să-l vezi mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter