(VIDEO) Duel între Bugatti Chiron şi predecesorul său, Veyron, pe un aeroport din SUA, iar diferenţa dintre ele e simţitoare

30 Septembrie 2021, 13:38
Redacţia PiataAuto.md
Ştim cu toţii că actualul Bugatti Veyron e în mod firesc mai rapid şi mai puternic decât predecesorul său, Bugatti Chiron, având 1,500 CP faţă de 1,001 CP, cât avea Veyron în versiunea sa standard. Dar, oricum Veyron era cea mai rapidă maşină din lume la un moment dat, aşa că nu te aştepţi să cedeze prea uşor în faţa oricărui concurent modern.
Însă, când acel concurent e chiar succesorul său, Bugatii Chiron, diferenţa între cei doi bolizi e mai mare decât şi-ar fi imaginat cei mai mulţi dintre noi. Doi asemenea bolizi au fost puşi de curând pe un aeroport din Utah, SUA, într-un duel direct. Dacă la pornirea de pe loc diferenţele nu au fost uriaşe, atunci pe măsura accelerării, Veyron a rămas departe în urmă. Sigur, Veyron e în continuare o maşină rapidă şi a reuşit oricum să accelereze până la peste 300 km/h până când şoferul său a ales să frâneze. Judecând după fişa tehnică, acceleraţia de la 0 la 300 km/h a lui Veyorn e de 16.7 secunde, în timp ce noul Chiron realizează acelaşi lucru în numai 13.1 secunde.
Vezi mai jos duelul celor două Bugatti din SUA.
0
6,650
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!