(VIDEO) Duminică, 26 septembrie, în Moldova va avea loc Distinguished Gentleman Drive şi sunt invitaţi proprietarii şi fanii de maşini clasice

23 Septembrie 2021, 09:04
Ilie Toma
Duminică, 26 septembrie, în Chişinău, împreună cu alte 140 de oraşe ale lumii, va lua startul primul eveniment Distinguished Gentleman’s Drive — o defilare de maşini clasice, de colecţie, cu scop caritabil. Evenimentul e organizat la nivel mondial de aceeaşi fundaţie, care organizează de 10 ani un eveniment similar cu motociclete, iar în acest an, pentru prima dată are loc şi o cursă dedicată automobilelor clasice.
Aşadar, evenimentul va avea loc duminică, iar la el sunt invitaţi să participe toţi proprietarii de maşini clasice, tratate cu pasiune şi grijă, fabricate până la 31 decembrie 1979 inclusiv. Deci, maşini de peste 40 de ani împliniţi. Condiţia e ca aceste maşini să fie într-o stare tehnică şi estetică bună, cât mai aproape de o formă autentică, sau, dacă sunt modificate, să fie conforme perioadei şi filosofiei lor. Aceleaşi condiţii sunt aplicate în toate cele 140 de oraşe ale lumii. Toţi deţinătorii de asemenea automobile se pot înregistra online pe site-ul GentlemansDrive, unde vor completa datele lor şi ale automobilului pe care-l deţin.
Evenimentul este unul necomercial, fără sponsori şi fără profit, prin urmare unicul lucru care-i va uni pe oamenii prezenţi în coloană este dragostea faţă de maşinile lor. Componenta caritabilă înseamnă că participanţii pot dona online, pe acelaşi site internaţional, orice sumă la discreţia lor pentru o cauză nobilă, în acest an cauza fiind lupta cu suicidul la bărbaţi şi cu cancerul.

La acest eveniment, organizatorii din Moldova sunt aceeaşi oameni plin de entuziasm care organizează şi evenimentul similar cu motociclete. Noi, cei de la PiataAuto.md, am avut onoarea să fim invitaţi ca şi coorganizatori, aşa că ne vom strădui ca tot ce se întâmplă la acest eveniment să fie văzut cât mai deschis tuturor. Până în prezent, s-au înregistrat deja peste 20 de automobile superbe, de la cele mai scumpe şi sofisticate, până la cele create cu buget mult mai mic, dar cu pasiune enormă! Nu există o limită de cât de scumpă ar trebui să fie maşina. Există doar pasiunea mare, pe care ar trebui s-o aibă proprietarul său pentru ea. Aşa că, dacă ai o asemenea maşină şi un asemenea entuziasm pentru ea, grăbeşte-te să te înregistrezi să să te alături acestui eveniment frumos din Chişinău!
În ziua de 26 septembrie, coloana de maşini va defila pe mai multe străzi ale Chişinăului, după care acestea vor avea şi de parcurs şi un traseu pitoresc în afara oraşului.

Vezi mai jos un scurt video introductiv, de invitare la eveniment, creat de organizatorii internaţionali ai acestuia.
0
1,811
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!