(VIDEO) Ignorare de linii continue şi traversare la roşu a unui Mercedes în Chişinău, totul pentru a fi ajuns la următorul semafor

17 Septembrie 2021, 10:08
Redacţia PiataAuto.md
În traficul urban manevrele agresive şi neregulamentare de depăşire nu doar că sunt periculoase şi neconforme regulilor de circulaţie, dar sunt şi inutile de cele mai multe ori, pentru că nu te ajută decât să ajungi mai repede la următorul semafor sau la următorul dop de ambuteiaj.
Exact aşa s-a întâmplat şi în cazul unui Mercedes-Benz C-Class, surprins acum două zile pe strada Albişoara din Chişinău. Aici, la intersecţia cu strada Ismail, există două semafoare, ambele cu indicator STOP la ele, deci oprirea e obligatorie la ambele, indiferent dacă mai sunt pietoni care să traverseze sau nu. Şi în timp ce automobilele staţionau la roşu, Mercedesul a ieşit peste sensul normal de circulaţie, a ignorat liniile continue de acolo, apoi a traversat două semafoare la roşu, în nişte manevre inexplicabile.
Iar paradoxul tuturor acestor manevre este că peste nici un minut automobilul care filmase cu camera de bord toată situaţia l-a ajuns din urmă la următorul semafor de pe Albişoara, cu câteva sute de metri mai departe. Pentru că e oraş, pentru că e trafic. Deci, de ce a mai fost nevoie de asemenea manevre, care pot aduce acum şi două-trei amenzi, cu puncte de penalizare?

Vei mai jos momentul traversării la roşu, surprins de camera de bord.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Vladimir Senzenis
0
3,338
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!