(VIDEO) Manevră de şofer profesionist de autobuz, care a încercat să evite un accident dintr-o situaţie care i-a fost impusă

16 Septembrie 2021, 12:15
Redacţia PiataAuto.md
Să conduci un autobuz de model mai vechi nu e o sarcină uşoară, pentru că altfel e construcţia sa, altă reacţie o au volanul şi frânele. Şi totuşi, un şofer de autobuz din Moldova a fost surprins ieri într-o manevră profesionistă de evitare a unui accident, dintr-o situaţie care i-a fost impusă de un alt şofer.
Totul s-a produs pe şoseaua Hânceşti din Chişinău, la orele serii. Autobuzul circula pe banda extremă dreaptă, într-un mod exemplar. La un moment dat, un şofer de pe banda alăturată schimbă brusc banda în faţa sa şi frânează brusc, pentru că a vrut să intre în staţia peco. În acel moment, în faţa autobuzului s-a format brusc o conglomerare de trei automobile, pe care şoferul a fost nevoit s-o evite în ultima clipă, aşa cum nu te-ai fi gândit că poate s-o facă un autobuz.

Totuşi, din câte declară autorul video-ului, autobuzul a acroşat oricum maşina neagră, care trecuse şi frânase în faţa sa. Autorul declară că nu ştie cine va fi declarat vinovat de accidentul minor, dar a publicat video-ul de mai jos, poate îi va fi de ajutor şoferului de autobuz, care, în opinia sa, a manevrat maxim de profesionist în situaţia creată şi a minimizat daunele aşa cum doar reacţia unui bun şofer ar permite-o.
0
15,425
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!