(VIDEO) Momentul în care o Tesla Model Y, luată de câţiva vloggeri de la un dealer din Florida, e distrusă într-o clădire

4 Septembrie 2021, 23:39
Redacţia PiataAuto.md
Tesla Model Y e cu siguranţă o maşină puternică, iar acceleraţia oferită de cele două motoarele electrice e pur şi simplu fulminantă. Totuşi, e nevoie de ceva abilităţi pentru a o controla în asemenea moment. Şi se pare că un tânăr vlogger din Florida, cu 95 de abonaţi la momentul pregătirii acestei publicaţii, a ajuns într-o situaţie penibilă înainte de a atinge măcar 100 de abonaţi pe vlogul său de YouTube.
Vlogger-ul are un canal de YouTube de doar câteva luni, în care publică chestii diverse, iar în ultimele luni i s-au dat pe gust automobilele şi are câteva video-uri cu un soi de experienţe cu ele, dar în mare parte acestea reprezintă condus neregulamentar, la limita provocării unor accidente grave pe drumurile publice. Un soi de tinereţe din aia care încă e prea verde pentru a înţelege măcar un minim de responsabilitate. Şi uite că această atitudine a degradat foarte repede într-un accident grav.

Vloggerul, împreună cu doi amici de-ai săi, au luat o Tesla Model Y de la un dealer din Florida şi vorbim aici nu de un dealer de maşini noi, pentru că Tesla efectiv nu are dealeri, ci magazine. E un dealer multibrand, care adună în curtea sa maşini de ocazie. Dar e cert că maşina are numere de înmatriculare cu marcarea dealer, deci ea aparţinea unui asemenea dealer.
Cei trei au venit într-o parcare ce pare a fi destinată accesului camioanelor la rampe de descărcare, iar vlogger-ul a urcat la volanul Teslei. Acesta s-a dus până la marginea parcării, apoi a accelerat cât a putut, iar când a ajuns spre mijlocul ei, maşina a sărit peste denivelări şi şi-a pierdut aderenţa fără a mai avea şansa s-o recapete, aşa că a ajuns într-o clădire de dincolo de marginea cealaltă a parcării. Maşina e distrusă, faţa clădirii la fel.
Totuşi, nu putem să nu atragem atenţia la câteva mici detalii. Maşina a lovit clădirea fără a i se declanşa airbag-ul frontal, ceea ce e super suspect, fie faţă de istoricul maşinii, fie faţă de naturaleţea acestei întâmplări. În al doilea rând, ultimul sunet al impactului se aude la secunda 00:46, iar la 01:03 vloggerul deja se vede la capătul parcării, absolut nevătămat, reuşind să iasă din maşină şi să meargă deja tot terenul acoperit cu gazon. Deci, mai puţin de 20 de secunde pentru asta e total nefiresc, dat fiind şocul uman al unui asemenea moment.

Tu ce crezi, e vorba doar de inconştienţă crasă, sau e o încercare a vlogger-ului de a se face popular brusc?
0
2,299
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!