(VIDEO) Noul BMW iX demonstrează cum pleacă singur în parcare, îşi găseşte loc şi se mai şi alimentează

16 Septembrie 2021, 15:37
Redacţia PiataAuto.md
Noul BMW iX, SUV-ul electric al bavarezilor prezentat acum câteva luni, promitea să dispună de funcţia prin care se poate parca singur, însă nu era vorba de simpla identificare a unui loc de parcare şi manevrare a volanului, aşa cum fac maşinile de ceva vreme, ci de o parcare deplină de valet, în care tu, şoferul, ajung la uşa edificiului în care voia să mergi, cobori, şi-i dai voie maşinii să plece singură în parcarea de alături, să-şi caute şi să-şi găsească singur un loc, iar pe deasupra să se mai şi alimenteze cu electricitate, dacă are unde.
Părea neverosimil, dar acum, odată ce primele exemplare BMW iX sunt pe care de a ajunge la primii clienţi, bavarezii vor să ne convingă că această funcţie e una cât se poate de realistă şi definitivată. Aşa că au făcut de curând şi demonstraţii ale acestei funcţii, filmând şi un video elocvent, pe care-l includem mai jos.

Ce zici, ai avea încredere să-i permiţi maşinii să plece singură într-o parcare multietajată şi să-şi găsească locul acolo, după care să revină când ai nevoie de ea?
0
6,976
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!