(VIDEO) O bătrânică de 85 de ani, la un pas de a crea un şir de accidente de autostradă în Polonia, pentru că mergea în direcţie inversă

23 Septembrie 2021, 14:28
Redacţia PiataAuto.md
Conceptul esenţial al unei autostrăzi presupune că sensurile de deplasare sunt separate fizic, astfel încât niciodată să nu ai surpriza că cineva pătrunde de pe contrasens, tocmai de asta fiind excluse şi intersecţiile. Din păcate, peste tot în lume, se mai găsesc uneori oameni care fie se rătăcesc prin indicatoarele de interdicţie ale unei autostrăzi, fie cred că nu e nimic grav în ceea ce fac, şi merg pe contrasens.
O asemenea situaţie a fost surprinsă acum câteva zile în Polonia, pe autostrada S5. O bătrânică de 85 de ani, cu un Ford Focus, a pătruns pe autostradă şi a început a merge în sens invers, pe banda din stânga, pe care ea o considera, probabil, banda ei. Situaţia a fost într-atât de periculoasă, încât bătrânica a fost la un pas de a crea accidente grave de mai multe ori consecutiv, unele maşini evitând în ultima secundă impactul cu ea sau cu maşinile alăturate. Două asemenea situaţii au fost filmate de camere de bord şi sunt incluse în video-ul de mai jos.
Din fericire, peste câteva minute poliţia a urcat pe autostradă, alertată de şoferi, şi a oprit-o, înainte ca această să fi creat vreo tragedie. Poliţia i-a aplicat o amendă uriaşă şi, cel mai important, i-a suspendat permisul, bătrânica urmând să şi-l recapete doar dacă va demonstra în instanţă că mai e capabilă să conducă sigur pe drumurile publice. După acest incident, însă, şansele sunt cât se poate de modeste ca şoferiţa de 85 de ani să mai conducă vreodată.

Vezi întreaga situaţie în video-ul de mai jos.
0
1,560
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!