(VIDEO) Până şi angajaţii actuali ai BMW sunt fascinaţi de BMW Seria 7 E38, atunci când prezintă câteva exemplare din colecţia uzinei

11 Septembrie 2021, 11:51
Redacţia PiataAuto.md
De multe ori spunem cu toţii că BMW Seria 7 E38 a fost unul din cele mai glorioase modele BMW, şi de fiecare dată, la orice analiză mai detaliată, sau când întâmpinăm un noi exemplar bine păstrat, ca şi cel de acum două zile, scos la vânzare în Germania, ne convingem că gloria acestui model nu e doar o poveste de legendă, ci o imagine formată de consistenţă şi de calităţi adevărate a acestei Serii 7.
Dar şi mai curios e să vezi cum angajaţii de azi ai BMW devin fascinaţi şi frapaţi de BMW Seria 7 E38 atunci când ajung să prezinte câteva exemplare din colecţia uzinei, din subsolurile diviziei BMW Classic. Deci, ne dăm seama că până şi oamenii care au în jurul lor în permanenţă toate ultimele modele BMW, şi deopotrivă intră aproape în fiecare zi în aceste subsoluri cu comori clasice BMW, ajung să fie profund fascinaţi anume de Seria 7 E38! Şi, sincer, au de ce să fie fascinaţi.
Au prezentat întâi un BMW 750iL superb, cu motor V12 de 5.4 litri şi cu ampatament mărit. S-au declarat azi, în 2021, impresionaţi de calitatea plasticului şi a materialelor folosite pe acea maşină din 1998! Şi la fel de fascinaţi au fost de dotările generoase.

Apoi au dezvăluit o versiune specială, creată cu Kafl Lagerfeld. Maşina avea o trecere ciudată între două culori la exterior, dar interiorul era cel cu adevărat impresionant, având până şi un aparat de fax, tv cu ecran şi unitate de înregistrare video.
Şi, în fine, cei de la BMW n-au omis să prezinte şi unul din exemplarele folosite de James Bond în filmele sale, exemplar pe care noi l-am văzut pe viu acum 5 ani, în acelaşi subsol secret de la BMW, printr-o ocazie absolută specială, şi despre care am scris în detaliu atunci.
Vezi în video-ul de mai jos toate cele 3 exemplare BMW Seria 7, dar şi fascinaţia angajaţilor BMW în faţa acestora, de care vorbeam mai sus!
0
11,243
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!