Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Pedeapsă imediată din partea poliţiei din Chişinău pentru trei şoferi care trec peste trotuar ocolind ambuteiajul

24 Septembrie 2021 - 09:46
Redacţia PiataAuto.md
Strada Alecsandri din Chişinău e adeseori foarte aglomerată la orele de vârf, ea fiind principala legătură între cartierul Centru şi Telecentru. Iar în zona străzii Veronica Micle, există şi o parcare amenajată frumos, de curând, cu trotuar şi zonă verde separatoare. Virarea la stânga pe Veronica Micle e permisă, doar că există o singură intrare, exact la sfârşitul parcării. Dar se pare că între unii şoferi există deja o uzanţă de nu aştepta să ajungă până la drumul normal pentru virare la stânga, ci să taie colţul trecând peste trotuarul pavat.
O asemenea situaţie a fost surprinsă ieri în trafic, când tocmai trei şoferi au făcut asemenea manevre, unul după altul. Iar unul din ei se pare că a trecut chiar şi peste gazon şi pământ, ignorând amenajarea acestui spaţiu public. Însă, în spate, în ambuteiaj, stătea şi o maşină de poliţie, care a reacţionat la aceste încălcări în grup, a aprins girofarul şi s-a luat după ei.
Ce a urmat, nu e greu de imaginat. Strada Armenească de mai departe e la fel de aglomerată, prin urmare, în doar câteva zeci de secunde, toate trei automobile cu siguranţă au fost trase pe dreapta, cu livrarea pedepselor imediate sub forma unor amenzi.
Vezi întregul moment surprins de camera de bord a unui şofer.

Sursa video: Facebook / grupul GBM / Vladimir Soroca
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter