(VIDEO) Pedeapsă imediată livrată de poliţia din Chişinău unui şofer care mai avea doar 50 metri pentru o manevră regulamentară

30 Septembrie 2021, 16:42
Redacţia PiataAuto.md
Uneori, anumite încălcări rutiere nu-şi mai au justificare nici măcar sub aspectul timpului economisit. Un caz surprins azi în sectorul Râşcani din Chişinău, pe bd. Moscova, ilustrează perfect inutilitatea unei asemenea manevre, iar pe lângă toate, prin preajmă s-a nimerit a fi un echipaj de poliţiei, care a reacţionat imediat pentru pedepsirea şoferului.
E vorba de un şofer al unei Toyota Corolla, care a vrut să o ia pe banda stângă, fapt care i s-a permis de către şoferul care avea montantă camera de bord. Ulterior, însă, Toyota a staţionat mult acolo, dând impresia că vrea să întoarcă, doar că pe acolo e linie dublă şi e interzis. Paradoxul e că până la intersecţia cu sens giratoriu mai sunt doar aproximativ 50 de metri. Şoferul de Toyota s-a răzgândit iniţial şi a mai înaintat un pic. Apoi a decis să vireze, totuşi, neregulamentar, exact în clipa în care un echipaj de poliţie cu o Dacia Duster ajunsese alături de el.
Ceea ce a urmat e cât se poate de evident. Dusterul poliţiei a întors după Toyota şi şoferul a fost oprit şi sancţionat. Vezi întregul moment surprins în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Evghenii Kravcenko
0
8,473
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!