(VIDEO) Poliţiştii din Moldova au urmărit o motocicletă Jawa cu maşina lor, apoi şi pe jos, reuşind să prindă şoferul în stare de ebrietate

29 Septembrie 2021, 10:31
Redacţia PiataAuto.md
Cândva, prin satele Moldovei circulau legende despre faptul că poliţiştii nu s-ar aventura în urmăriri ale motocicletelor, pentru că ar avea vreo interdicţie la asta. Poliţia a demonstrat în repetate rânduri, însă, că are tot dreptul să urmărească şi vehicule pe două roţi, dar, fireşte, uneori urmărirea acestora e mai dificilă.
A fost dificilă şi luni seară, când poliţiştii moldoveni au identificat doi bărbaţi circulând haotic prin satul Crihana Veche din Cahul, pe o motocicletă Jawa. Poliţiştii i-au somat să oprească, dar aceştia au ignorat somaţiile şi au încercat să fugă. Poliţia i-a urmărit iniţial cu maşina lor cu girofar, atenţionându-i de mai multe ori să oprească imediat, dar fără rezultat. La marginea satului, bărbaţii au încercat s-o ia cu motocicleta prin pădure, însă poliţistul nu s-a lăsat bătut şi s-a luat din urma lor pe jos, alergând prin relieful de pădure. Determinarea poliţistului a avut efect, or, bărbaţii s-au cam încâlcit cu motocicleta într-un final şi au fost prinşi.
Şoferul de 53 de ani a fost testat alcoolscopic şi s-a dovedit că avea 0.68 mg/L în aerul expirat, fapt care s-a lăsat cu suspendarea permisului şi dosar penal cu amendă uriaşă. Poliţiştii au mai descoperit că şoferul nici nu avea permis de categoria A, iar motocicleta nu trecuse revizia tehnică de 3 ani încoace.

Vezi mai jos filmul urmăririi, publicat de poliţie. Poliţistul care a fugit prin pădure după motocicletă merită cu siguranţă cel puţin un bonus la salariu!
0
2,431
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!