Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Range Rover-ul, cumpărat cu doar 3,000 euro în Rusia, a fost pus într-un impact lateral cu un stâlp

8 Septembrie 2021 - 19:22
Redacţia PiataAuto.md
Acum câteva săptămâni vă spuneam despre istoria unui Range Rover imens, cumpărat în Rusia cu doar circa 3,000 euro. Maşina era într-o stare jalnică, evident, lipsindu-i multă vreme grija şi mentenanţa tehnică. Apoi, ea a fost dusă la un service, i s-au făcut mai multe lucrări simple de reanimare şi cu bani puţini a fost adusă la o condiţie în care să poate face faţă chiar şi unui offroad intens.
Acum, însă, a venit şi momentul în care acest Range Rover a avut de înfruntat testul suprem, al unui impact lateral cu un stâlp. A fost un test pregătit de acelaşi vlogger, proprietar, care mai are experienţa unor teste similare din trecut, cu alte modele. De această dată viteza de impact a fost cea mai mare, de 58 km/h, şi, ştiind starea proastă a maşinii când a fost cumpărată, cu posibile reparaţii necalitative din trecut, nimeni nu aştepta performanţe excepţionale de la acest Range Rover într-un asemenea crash test provocator.
Dar maşina a oferit anume o asemenea performanţă excepţională. Structura sa cu cadru dur şi caroseria cu structură foarte puternică, a smuls stâlpul şi l-a târât, iar intruziunea în maşină a fost una minimală în comparaţie cu forţa impactului.
Surprinzător, dar acest Range Rover, care putea fi dat la fier vechi la starea în care era, a avut o performanţă mai bună la impact, decât o mulţime de alte automobile moderne de preţ mediu sau bugetar, dar şi decât un Porsche Cayenne de primă generaţie, testat într-un mod similar mai mult timp în urmă.
Dacă alte maşini să îndoiau cu toată structura şi înconjurau stâlpul, acest Range Rover a ieşit victorios din duelul cu stâlpul şi, cel mai importat, şi-ar fi protejat cu adevărat la maxim ocupanţii. Dacă acest exemplar ar mai fi avut şi blocul electronic al airbag-urilor în stare bună, poate chiar asigura supravieţuirea fără mari vătămări a ocupanţilor de la bord.

Vezi mai jos acest test de siguranţă cu Range Rover.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter