Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un BMW Seria 5, răsturnat şi cu partea frontală ruptă într-un accident la Cărpineni

21 Septembrie 2021 - 20:18
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs azi în satul Cărpineni din raionul Hânceşti, Moldova. Un BMW Seria 5 a lovit cu viteză un pilon din beton, în urma impactului maşina răsturnându-se şi rămânând cu întreaga parte frontală practic ruptă într-un mod bizar, fapt care ne duce din nou cu gândul la automobile sudate din bucăţi.
Paradoxal, dar după accidentul grav nimeni nu a chemat nici poliţia, nici ambulanţa, doar un martor trecător reuşind să filmeze scena. Poliţiştii au avut din start dubii că imaginile ar fi în general filmate azi, aşa că au trimis un echipaj la faţa locului să verifice situaţia. Aici poliţiştii au constatat că accidentul a avut într-adevăr loc şi că şoferul în vârstă de 22 de ani a scăpat nevătămat.
Dar, există o problemă — acesta nu are un permis de conducere, motiv din care a şi evitat să alerteze poliţia. Acum s-a ales cu documentarea cazului şi va avea de plătit amenzile de rigoare. Vezi mai jos video-ul surprins de martorul ocular, pe care recomandăm să-l priveşti fără sunet.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova / Wang Dia
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter