(VIDEO) Un Chevrolet Corvette e furat în SUA chiar din faţa unui dealer, de faţă cu angajaţii, dar maşina a fost dezactivată de la distanţă

8 Septembrie 2021, 10:07
Redacţia PiataAuto.md
Un hoţ de maşini din SUA poate fi numit cu siguranţă unui din cei mai tupeişti din lume. Acesta a furat un Corvette chiar din faţa unui dealer, de faţă cu angajaţii acestuia.
Totul s-a întâmplat acum o săptămână, la un dealer din Virginia, SUA. Corvette-ul poate fi văzut pornit în faţa edificiului, hoţul prefăcându-se a fi un client interesat care vrea să facă un test drive. După ce a urcat în maşină, a blocat uşile, aşa că angajatul dealer-ului a rămas în afara maşinii, privind neputincios cum hoţul pleacă. Acesta nu s-a grăbit prea mult, a demarat încet, în câteva episoade, după care a apăsat deja pedala mai intens. Angajatul a rămas dând neputincios din mâini, în timp ce hoţul a dispărut cu supercarul.

Acesta ar fi putut fi finalul poveştii, dacă noile maşini acelor de la GM, n-ar avea o funcţie prin care motorul le poate fi oprit de la distanţă. Cei de la dealer au recurs imediat la această funcţie şi au dezactivat Corvette-ul, astfel încât hoţul a reuşit să se bucure de isprava sa doar ceva mai mult de un cartier, după care a fugit, abandonând maşina.
0
4,169
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!