(VIDEO) Un automobil a fost distrus în Chişinău de un perete prăbuşit la demolarea unui edificiu, iar apoi excavatorul l-a aruncat peste gard

15 Septembrie 2021, 12:49
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie de-a dreptul năucitoare s-a produs azi în Chişinău. În zona bulevardului Grigore Vieru este în proces de demolare fostul restaurant „Sănătate”, iar azi un perete al fostului edificiu s-a prăbuşit pentru un automobil parcat în preajmă. E vorba de un Chery QQ, din câte se pare, un automobil compact chinez, inspirat de Daewoo Matiz.
Automobilul a fost complet distrus în urma căderii blocurilor mari de piatră peste el. Însăşi incidentul ridică mari semne de întrebare despre siguranţa lucrărilor de demolare or, chiar dacă automobilul ar fi fost lăsat neregulamentar pe acolo, prin zonă se puteau afla oameni.
Paradoxul e că după acest incident, excavatorul care lucra la edificiul în demolare a apucat pur şi simplu ce a mai rămas din maşină şi a aruncat automobilul peste gard. Un gest inexplicabil, la care nu ştim ce va avea de spus proprietarul maşinii. Dacă ne citeşte, îl invităm să ne scrie şi să ne spună mai multe detalii despre incident.
Vezi mai jos imagini video surprinse azi la locul incidentului.
0
2,224
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!