Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un hoţ de Range Rover loveşte mai multe automobile pe o stradă îngustă din Londra, în încercarea de a evada de proprietari

20 Septembrie 2021 - 12:26
Redacţia PiataAuto.md
Furturile de automobile s-au intensificat mult în Londra în ultimele luni, iar modelele celor de la Land Rover, în special gama Range Rover, sunt printre cele mai populare maşini ţintite de hoţi.
Un moment de plină desfăşurare a unui furt a fost surprins în partea estică a Londrei acum o săptămână, când un hoţ a furat un Range Rover Sport dintr-un service auto. Doar că de îndată ce a fost observat de proprietarii service-ului, aceea au urcat într-un alt Range Rover Sport de generaţie mai veche pentru a se lua după el. Hoţul a văzut că va fi urmărit, iar avantajul lui de timp urma să fie foarte mic, doar cât urmăritorii său au reuşit să alerge după chei şi să urce în maşină. Aşa că hoţul nu s-a sinchisit să gonească din plin pe străzile Londrei.

Marea problemă a venit atunci când hoţul a intrat pe o stradă îngustă, cu maşini parcate pe două rânduri şi alte câteva manevrând pe centru. Atunci hoţul a început a lovi automobilele din faţa sa, pentru a-şi croi drum. Acesta a dat de câteva ori înapoi şi înainte, avariind cam toate maşinile din jurul său, cu ideea de a împinge un BMW Z3 din faţa sa, pentru a putea merge mai departe.
Hoţul a reuşit să scape din acest carambol de maşini, iar la scurt timp s-a văzut şi cel de-al doilea Range Rover, al celor care îl urmăreau. Însă, după un asemenea impact, SUV-ul nu a mai putut merge mult, aşa că hoţul a abandonat maşina avariată pe un teren gol şi a fugit. Poliţia nu l-a găsit până la ora redactării acestui articol.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter