Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un şofer din Marea Britanie va sta la închisoare pentru că a mers pe liniile de cale ferată cu Mitsubishi-ul său

10 Septembrie 2021 - 12:41
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia britanică anunţă a finalizat cazul unui şofer, care a fost surprins conducând pe liniile de cale ferată cu Mitsubishi-ul său în luna mai a acestui an, iar instanţa de judecată a dispus pedeapsa cu închisoarea pentru acesta.
În dimineaţa zilei de 9 mai, şoferul în vârstă de 31 ani, pe nume Aaron O’Halloran, a intrat cu maşina sa printr-o poartă din staţia de tren Duddeston din oraşul Birmingham. A ajuns cu offroaderul său pe şinele de cale ferată şi a continuat să se deplaseze pe ele pe o distanţă de circa 800 metri. La un moment dat, însă, şi-a abandonat vehiculul blocat pe şine şi a fugit de la locul incidentului.

Poliţia a trebuit să vină să-i evacueze maşina, ia trenurile au avut întârzieri uriaşe în acea zi, pierderile căii ferate fiind estimate la 23 mii lire. Poliţia l-a găsit în acelaşi zi, localizându-i telefonul, şi l-a arestat, pentru riscul la care a supus traficul feroviar, or, un tren putea să-i loveasc automobilul abandonat pe şine.

Magistraţii l-au condamnat acum la 15 luni de închisoare cu executare pentru fapta sa, iar odată cu pronunţarea sentinţei, poliţia din Marea Britanie i-a făcut public numele, dar şi imaginile cu momentul acţiunii sale, pentru care a fost condamnat.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter