(VIDEO) Un vlogger din Rusia a descoperit că noul VW Touareg are bucăţi cârpite cu sudură în structura sa

2 Septembrie 2021, 14:50
Redacţia PiataAuto.md
Un vlogger rus, renumit pentru dezmembrarea frecventă a automobilelor în service-ul său şi inspectarea lor profundă, adeseori destul de comentată în apreciere, şi-a cumpărat de curând un VW Touareg. Spune că n-ar fi făcut-o vreodată, dar soţia sa a vrut acest model, care, într-adevăr, merge impecabil pe traseu, e o maşină mare şi confortabilă. Doar că există şi critici aduse acestui model, iar cea mai mare surpriză vlogger-ul avea s-o descopere când a ridicat maşina în service-ul său şi a demontat câteva dintre scuturile de protecţie.
Aici a devenit vizibilă însăşi structura automobilului său, or, VW Touareg e construit pe reumita platformă modulară pentru vehicule mari a grupului VW numită MLB. Doar că Touareg e unul din cele mai mari automobile construite pe această platformă, iar pentru claritatea celor spuse mai jos trebuie să menţionăm că acest exemplar e asamblat la uzina din Slovacia, iar maşina a fost cumpărată nouă, de către acest vlogger, dintr-un showroom Volkswagen, deci e exclusă o reparaţie anterioară.
Aşadar, odată ce au fost demontate elementele de protecţie, au devenit vizibile bucăţi de structură, care par a fi o soluţie incredibil de necalitativă pentru un producător va VW. Efectiv, două bucăţi rectangulare de aluminiu sunt pur şi simplu sudate de structura principală, slujind astfel ca un fel de element adiţional de structură pentru a susţine partea frontală a maşinii şi elementele de acolo, precum radiatoarele. Şi dacă sudura ar fi fost făcută calitativ, poate această soluţie nu ar fi ridicat atât de multe întrebări. Însă acele braţe de aluminiu sunt cârpite efectiv prin câteva puncte de sudură, trasate de mântuială. După cum zile vlogger-ul, nici măcar UAZ-ul rusesc nu se sudează atât de rău.
Crezi că acest simptom e o normalitate pentru toate Touareg-urile? Sau poate doar pentru cele fabricate pentru Rusia? Sau a avut ghinion vloggerul cu un exemplar la care a lucrat prost cineva de la uzină? Vezi mai jos cum arată descoperirea şi sudura şi scrie în comentarii ce crezi despre o asemenea situaţie. Noi am setat video-ul să pornească de la momentul descoperirii acelui element, dar poţi da scroll pentru a privi mai multe impresii ale aceluiaşi autor despre Touareg. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate dacă ai nevoie.
1
85,339
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!