(VIDEO) Un vlogger din SUA şi-a cumpărat un Humvee militar licitat de armată şi a încercat să traverseze peste 2,300 km cu el

4 Septembrie 2021, 20:42
Redacţia PiataAuto.md
Un vlogger american, pe nume Westen, şi-a dorit demult să cumpere un Humvee militar, şi vorbim anume de un vehicul care să provină din armată, nu un Hummer civil. După mai multe încercări nereuşite, acum aproape un an a dat peste o licitaţie a armatei SUA, unde fusese expus şi un Humvee cu puţin peste o mie de mile la bord, deci aproape nou, dar care stătuse prea mulţi ani, prea puţin folosit.
Toată birocraţia de a-i înmâna unui civil un vehicul militar a durat circa 9 luni şi abia acum vloggerul a fost anunţat că poate merge în California pentru a-şi ridica vehiculul a cărui proprietar a devenit în mod oficial. Dar, acesta a fost suficient de excentric încât să nu organizeze un transport pe platformă a acestui Humvee, ci să planifice traversarea a peste 2,300 km din California spre Kansas la volanul vehiculului său militar!
Acesta a avut imediat parte de surprize. Indicatorul temperaturii motorul a indicat supraîncălzire la nici un kilometru de la poarta bazei militare de unde a pornit. Apoi, a constatat că un vehicul se conduce cam greu la viteze de traseu dacă nu ai nici parbriz, nici uşi, nici acoperit. Aşa că a intrat într-un magazin şi şi-a cumpărat o placă de lemn pentru acoperiş şi sticlă acrilică în rol de parbriz.
Au urmat şi alte aventuri pe drum, iar până la urmă călătoria a fost întreruptă de o pană la anvelopă, pentru care a trebuit să cheme un prieten cu o remorcă. A promis, însă, că revine exact în acelaşi punct, pentru a-şi continua călătoria mai departe.

Vezi în video-ul de mai jos care a fost experienţa acestuia de a conduce un Humvee militar pe drumuri civile.
0
49,764
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!