Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un vlogger rus a dezasamblat o Toyota RAV4 în dotări de bază pentru a descoperi cum e asamblată

10 Septembrie 2021 - 13:53
Redacţia PiataAuto.md
Acelaşi vlogger rus, care săptămâna trecută era frapat de ceea ce descoperise la Volkswagenul său Touareg, pe care şi-l cumpărase pentru familia sa, acum e revenit la activitatea sa obişnuită, în care dezasamblează interioarele automobilelor până la metal, pentru a le face izolare fonică în service-ul său, dar şi alte lucrări, iar odată cu asta are ocazia să vadă în esenţă cum sunt gândite şi asamblate maşinile moderne.
Acum vlogger-ul a primit pentru o asemenea lucrare o Toyota RAV4 în ipostază entry-level, cu motor de 2.0 litri şi cutie manuală, tracţiune faţă şi dotări de bază, cu doar vreo 500 euro în opţionale. Maşina i-ar aparţine unui preot. Iar vlogger-ul ia la zeflemea din primele minute maşina, spunând că interiorul ei elementar se potriveşte perfect filosofiei de viaţă petrecută în lipsuri şi suferinţe, la ca mănăstire, întrucât şi materialele textile arată rău, şi o grămadă de comenzi sunt astupate cu capace de plastic şi lipsesc, şi în general, totul e foarte simplist la interior.
Totuşi, despre calitatea asamblării acesta nu a putut spune nimic de rău, în esenţă, doar ceea ce ştim cu toţii, că izolarea fonică de bază e rarefiată şi există loc de îmbunătăţire în asemenea ateliere. Motorul, cutia, soluţiile tehnice sunt simple şi gândite pentru fiabilitate mai îndelungată decât o fac multe altă mărci moderne, spune vlogger-ul.

Vezi mai jos întreaga inspecţie a acestei Toyota RAV4 în dotare minimă. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate în video.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter