(VIDEO) Un youtuber din SUA a vrut să cumpere un Lamborghini cu bancnote de 1 dolar

28 Septembrie 2021, 16:32
Redacţia PiataAuto.md
Să operezi cu sume mari cu bani gheaţă e tot mai dificil în toate ţările civilizate ale lumii, dar unele ţări au totuşi o predilecţie aparte pentru banii de hârtie. Un youtuber din SUA a vrut să facă un experiment şi să-şi cumpere un Lamborghini cu bani gheaţă, însă nu cu orice bancnote, ci doar cu cele de 1 dolar! Cu alte cuvinte, acesta a vrut să meargă la o reprezentanţă cu 250 mii de bancnote de hârtie, a câte 1 dolar fiecare!
Acesta a ochit un Lamborghini verde, pe care şi-l dorea. Doar că întâi e trebuit să meargă la bancă, pentru a extrage acea sumă în formă de bancnote de 1. Bineînţeles, nici o bancă nu are în vreun depozit atâtea bancnote de 1, însă, cu comandă specială a fost posibil, în 3 etape. Aşa că youtuber-ul s-a umplut de cutii cu bani într-un final.
A mers ulterior la dealer-ul Lamborghini, a testat maşina dorită, a negociat şi un preţ pentru ea. Iar când a ajuns să plătească, a fost refuzat. Pentru că dealer-ul nu poate primi o asemenea sumă în numerar, indiferent de mărimea bancnotelor, iar asta e o prevedere legală, aplicată în SUA. Apropo, şi în ţara noastră există restricţii similare deja, şi nu poţi veni pur şi simplu să plăteşti maşina cu bani gheaţă. În cazul youtuber-ul din SUA, toate încercările acestui de a-i convinge pe cei de la Lamborghini s-au soldat cu eşec, aceştia spunându-i că banii într-o asemenea formă nu cu sursă certificată de origine, prin urmare îi refuză.
Youtuber-ul a mai căutat alte exemplare şi într-un final a găsit un Lamborghini la o persoană fizică. Între persoane fizice, se pare că în SUA nu există restricţii faţă de banii în numerar, aşa că acesta a acceptat să-i ia. A încercat să-i depoziteze la bancă, însă banca i-a refuzat, pe motiv că nu are capacitate de stocare suficientă. Aşa că vânzătorul de Lamborghini a rămas cu un munte de cutii de bani la el acasă, urmând să-i ducă în partide mai mici la bancă.
Vezi toată epopeea youtuber-ului în video-ul de mai jos.
0
19,069
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!