Accident deosebit de grav la Ungheni, cu două maşini lovite frontal, într-una din ele se afla o familie cu copii

18 Octombrie 2021, 11:00
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe traseul R1 Ungheni-Chişinău, şi a implicat două automobile care s-au lovit frontal la viteză de traseul, în unul din ele aflându-se o familie cu trei copii.
Un BMW Seria 5 înmatriculat în Italia, condus de un cetăţean moldovean, se deplasa în direcţia Chişinău, iar la intrare în statul Pârliţa din raionul Ungheni, acesta a ieşit la o depăşire fără a se asigura, în rezultat lovindu-se cu putere, frontal, într-o Toyota Corolla, care venea pe contrasens. Toyota era condusă de un bărbat de 43 de ani, din raionul Ungheni, iar la bordul maşinii se afla toată familia sa — soţia de 36 de ani şi 3 copii, de 8, 4 şi 2 ani.
În rezultatul accidentului, toţi oamenii din cele două automobile au fost grav răniţi şi toţi au fost transportaţi de urgenţă la spital cu ambulanţele, însă, din păcate, fetiţa de 4 ani a decedat la spital. Întrucât la bordul Toyotei se aflau 3 copii, am vrut să aflăm de la poliţia din Ungheni, dacă aceştia erau cuplaţi în scaune, iar poliţia a confirmat că existau scaune la bord. Din păcate, impactul frontal a fost devastator chiar şi în aceste condiţii.
Ambii şoferi au fost testaţi alcoolscopic şi s-a dovedit că nu erau în stare de ebrietate. Însă şoferul din BMW este acum oricum cercetat penal, pentru provocarea unui accident soldat cu decesul unei persoane şi riscă închisoare de până la 7 ani.
0
1,349
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!