Această intersecţie bizară din Marea Britanie a costat 50 milioane de lire, dar nu e conectată cu alt drum şi stă nefolosită

15 Octombrie 2021, 11:11
Redacţia PiataAuto.md
Minuni ale construcţiei de drumuri şi autostrăzi şi întâmplă şi în alte ţări. O intersecţie denivelată şi complexă a fost construită pe autostrada M49 din Marea Britanie, lângă Bristol, fiind finalizată în încă în anul 2019. Doar că drumurile pe care această intersecţie se presupunea să le conecteze n-au fost construite până la nivelul ei, aşa că joncţiunea a rămas neconectată cu nici un alt drum şi prin urmare, e nefolosită deja al treilea an consecutiv.
Localnicii sunt revoltaţi de starea actuală a construcţiei, care a costat 50 de milioane de lire, şi care e nefolosită. Se presupunea că ea trebuia să asigure accesul mai rapid către localităţile din preajmă, dar mai ales către un parc de business din apropiere, folosit de câteva companii mari, precum Amazon, Lidl şi Tesco.

Compania care trebuia să finalizeze conectarea drumurilor cu intersecţia e aceeaşi care a şi construit partea iniţială. Compania a amânat în repetate rânduri lucrările, iar motivele au fost din cele mai diverse, de la contextul pandemic la, mai nou, lipsa şoferilor de camioane în Marea Britanie şi o criză a materialelor de construcţie. Aşa că localnicii se întreabă acum dacă intersecţia va mai fi conectată vreodată cu drumurile lor sau va rămână o construcţie fantomă inutilă.
0
1,670
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!