Atitudine de vedetă în Rusia: un Mercedes-Maybach, în care se afla Xenia Sobceak, a provocat un tragic accident în Sochi, iar ea a plecat imediat la aeroport

11 Octombrie 2021, 11:42
Redacţia PiataAuto.md
Un accident tragic, cu implicarea unei vedete din Rusia, a scandalizat opinia publică din această ţară mai ales prin atitudinea nepăsătoare şi egoistă a vedetei faţă de tragedia în care a fost implicată.
Totul s-a întâmplat în seara zilei de sâmbătă, pe traseul dintre oraşul Sochi şi aeroport. Xenia Sobceak — o vedetă de televiziune şi online din Rusia — venise în Sochi să prezinte un soi de inaugurare a vânzărilor pentru un complex locativ elitist din oraşul sudic al Rusiei. Finalizase prezentarea pe scenă la 20:30, iar peste doar o oră i se încheia înregistrarea la zbor. Drumul până la aeroport ar dura un pic mai mult de o oră în mod normal, aşa că şoferul unui Mercedes-Maybach, care o transporta pe vedetă, a fost rugat să se grăbească spre aeroport, ca nu cumva vedeta să scape avionul.
În drumul spre aeroport, Maybach-ul ignoră cea mai mare parte a restricţiilor de viteză, iar la un moment dat iese la o depăşire neregulamentară, care se termină cu un impact frontal cu un Volkswagen Polo sedan bugetar. După impact, maşina a fost proiectată într-un autobuz MAZ. Impactul a fost atât de puternic, încât o pasageră de 35 de ani din VW a decedat la faţa locului, iar alţi doi pasageri — un bărbat de 28 de ani şi o femeie de 30 de ani, au fost răniţi extrem de grav. Unul din cei doi a decedat ulterior la spital, ridicând bilanţul vieţilor pierdute în acest accident la 2. Din Mercedes-Maybach nu a avut de suferit nimeni — nici vedeta, nici şoferul, care este şi vinovatul producerii acestui accident.
În pofida gravităţii celor întâmplate şi a faptului că pasagerii din VW aveau nevoie de primul ajutor, vedeta Sobceak opreşte imediat un taxi şi pleacă de la locul accidentului spre aeroport. Ca să nu piardă avionul. Între timp, un şofer martor la accident strigă tuturor să-l ajute să salveze viaţa unei femei din VW, care risca să se asfixieze de la hemoragia pe care o avea. Deci, e clar că era nevoie acută de acordarea primului ajutor la locul accidentului. Şi chiar dacă vedeta nu era la volanul Maybach-ului şi nu e direct vinovată de accident, atitudinea de a pleca imediat de la faţa locului şi de a nu acorda ajutor celorlalţi oameni e pur şi simplu sfidătoare. Mai mult ca atât, aceasta a anunţat iniţial că şi ea a fost rănită în accident, şi ar fi suferit o comoţie cerebrală, însă imaginile de pe camerele de supraveghere din aeroport o arată în stare perfect sănătoasă la doar 40 de minute după impact, fapt care certifică încă o dată părăsirea imediată a locului accidentului, pentru că altfel nu ar fi ajuns atât de repede la aeroport.
Vedeta nu şi-a pierdut avionul şi a ajuns acasă la ea în aceeaşi seară. S-a scuzat pe reţelele sociale prin faptul că voia să ajungă la fiul său anume în acea seară şi continuă să spună că a fost rănită, dar se va investiga în oraşul său deja.
0
9,532
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!