Cineva a pus un motor 2JZ de Toyota pe un UAZ Patriot în Rusia, iar acum maşina a fost scoasă la vânzare

25 Octombrie 2021, 17:53
Redacţia PiataAuto.md
Motorul 2JZ GTE de la Toyota e unul din cele mai adorate şi mai geniale în inginerie, fiind bază de foarte multe modificări. Pe lângă modelele japoneze pe care acesta se pune în proiecte de modificări, sunt frecvente şi cazuri când acesta ajunge pe modele BMW, în special Seria 3. Dar să-l vezi pus pe un UAZ e ceva cu totul excentric.
Un entuziast din Rusia a creat un asemenea UAZ Patriot cu motor 2JZ, spunând adio motorului original de UAZ, de 2.7 litri şi 4 cilindri. Noul motor de 6 cilindri în linie şi 3.0 litri e mult mai savuros, livrând şi putere suficientă pentru escapade mai interesante de offroad, or, pe lângă noul motor, UAZ-ul a primit şi mai multe dotări de vehicul expediţionist.
Printre aceste dotări se numără jantele şi anvelopele de offroad, mai late decât cele standard, un pat de dormit la interior, frigider şi mai multe ustensii de camping. Scaunele sunt luate de pe o Honda CR-V, împreună cu alte detalii. Fireşte, UAZ-ul are tracţiune integrală, dar şi o cutie automată. Din câte se pare, s-a umblat consistent şi la punţi şi suspensie.
Vânzătorul UAZ-ului excentric declară un parcurs de 60,000 km pentru UAZ-ul său, iar preţul anunţat pentru creaţia neobişnuită e de 2.1 milioane de ruble, echivalentul a aproximativ 25,800 euro.
0
2,959
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!