Cum arată azi prima parcare multietajată automatizată, promisă pentru a fi inaugurată în octombrie în Chişinău

24 Octombrie 2021, 08:44
Redacţia PiataAuto.md
La 31 mai 2021, primarul de Chişinău, Ion Ceban, a invitat presa pe strada 31 August 1989 în apropriere de strada Bănulescu Bodoni şi a prezentat startul lucrărilor pentru ceea ce urma să devină prima parcare multietajată automatizată din Chişinău, promiţându-se finalizarea lucrărilor la data de 13 octombrie 2021. Conform planului, parcarea urma să aibă un sistem automatizat de ridicare şi plasare a automobilelor în 4 nivele, însumând 40 de automobile în total. Şi deoarece data de 13 octombrie a trecut deja, iar noi n-am auzit despre vreo inaugurare a parcării, am mers în acel loc pentru a vedea starea acestei parcări şi a proiectului ei.
Foto: starea actuală a proiectului de construcţie a parcării

Ei bine, în prezent au loc lucrări de construcţie acolo. Ştim că lucrările au început de facto mai târziu decât se estima iniţial, iar pe panoul informativ al şantierului e menţionat că startul lucrărilor ar fi început la 10 august şi ar fi trebuit finalizat, aşa cum era anunţat, la 13 octombrie.
La etapa curentă parcarea are pus doar fundamentul şi sunt fixate elementele de construcţie metalică pentru 3 nivele din cele 4 preconizate. În partea de jos părea a fi în proces de asamblare şi platforma automatizată care va prelua şi parca automobilele.
Cu alte cuvinte, parcarea e în proces de construcţie în prezent, dar cu siguranţă nu o vom vedea finalizată în luna octombrie. Un termen mai realist ar fi de câteva luni bune încă.
0
2,739
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!