Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(FOTO) Pasiunea pentru maşini frumoase nu are hotare: cum a arătat defilarea DGD a maşinilor de colecţie în Pakistan

8 Octombrie 2021 - 15:22
Redacţia PiataAuto.md
Ce-ţi vine în minte când rosteşti Pakistan? Probabil nu tocmai cele mai pitoreşti imagini, pentru că despre ţara asta, la fel ca şi multe altele din lume, auzim în presă doar când se întâmplă ceva urât şi rău. Şi, în timp ce nivelul mai scăzut de viaţă e o realitate obiectivă, măsurată cifric, asta nu înseamnă că nu se întâmplă uneori şi lucruri frumoase. Unul din ele a fost evenimentul Distinguished Gentleman’s Drive din Pakistan din acest an, care a avut loc la 26 septembrie, de rând cu alte peste 100 de oraşe din întreaga lume, inclusiv Chişinău.
Tocmai de asta am şi vrut să publicăm aceste imagini de la evenimentul din Pakistan, pentru că e un eveniment care a avut loc şi în Moldova, şi dacă am vorbi că a avut loc şi în mai multe oraşe din SUA, sau în Elveţia, sau Italia sau în Germania — e oarecum predictibil şi de înţeles. Dar să spui şi să vezi cum a fost acest eveniment acolo unde te aştepţi cel mai puţin — în Pakistan, de exemplu — e ceva cu totul neaşteptat şi intrigant. Mai mult ca atât, în ţara asta din Asia au existat 3 evenimente în 3 oraşe diferite — capitala Islamabad, în cel mai mare oraş al său, Karachi, plus încă un eveniment în oraşul Lahore. Peste 200 de automobile au participat în total în această ţară, despre care uităm adesea că are peste 200 milioane de locuitori.
Ei bine, printre maşinile care au defilat pe străzile Pakistanului s-au numărat o maşină de poliţie tipic americană, mai multe alte exemplare opulente clasice americane, mai multe exemplare VW Beelte, BMW-uri şi Mercedesuri clasice, modele britanice şi chiar maşini sport clasice. Multe, diverse şi, la fel ca şi în alte locuri din lume, au fost oameni care au ieşit la aceste defilări mânaţi doar de pasiunea pentru maşini frumoase şi entuziasmul de a le deţine şi conduce. Una e clar — pasiunea asta nu cunoaşte barierele hotarelor şi stereotipurilor, şi e răspândită frumos peste tot în lume!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter