În Chişinău nu mai ajută nici dacă-ţi laşi maşina pe luminile de avarie în loc interzis, nici dacă e Porsche

5 Octombrie 2021, 11:52
Redacţia PiataAuto.md
Multă vreme în Chişinău exista un soi de tupeu nescris al unor şoferi de maşini mai scumpe, care considerau că lor li se permit anumite excepţii de la regulile generale. Chiar şi când au apărut evacuatoarele în Chişinău, mai existau zvonuri în care se spunea că poliţiştii sau şoferii acestora nu vor îndrăzni să ridice maşinile scumpe, în mare parte din frica de a le deteriora. Pentru asta, însă, ulterior au fost perfectate asigurări pentru aceste evacuatoare.
Dar o imagine surprinsă azi pe strada Columna din Chişinău spulberă toate aceste zvonuri şi demonstrează că cel puţin azi pentru acest Porsche n-a ajutat nici emblema de pe capotă, nici faptul că a fost lăsat cu luminile de avarie. Era lăsat într-un loc unde oprirea e interzisă, în apropierea unei staţii de transport public, aşa că evacuatorul de ridicare a maşinilor şi transportare a lor la parcarea cu plată şi-a făcut treaba aşa cum şi-ar fi făcut-o în raport cu oricare altă maşină. Până la urmă, atitudinea asta n-ar trebui să fie o excepţie, ci o normalitate.
Conform codului contravenţional şi a procedurii de preluare a maşinilor, acum şoferul de Porsche va avea de achitat o amendă pentru parcarea neregulamentară, plus serviciile evacuatorului şi a parcării speciale.

Sursa foto: Facebook / Alexandru Ciolac
1
22,789
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!