Încă un taximetrist a adormit la volan în Moldova şi a ajuns cu Toyota sa într-un şanţ

5 Octombrie 2021, 16:51
Redacţia PiataAuto.md
După ce în luna august un taximetrist cu pasager la bord a adormit la volan pe o stradă din Chişinău şi a lovit un camion care mergea mai încet, istoria s-a repetat azi pe un traseu din Moldova, doar că de această dată taximetristul era singur în maşină.
Totul s-a întâmplat dimineaţa, aproximativ la ora 07:50, pe traseul M2 Orhei-Chişinău, în perimetrul localităţii Ratuş. Taximetristul a ieşit de pe traseu şi a ajuns într-un şanţ cu Toyota sa, lovit ulterior şi un cap de pod din beton. Din fericire, maşina şi-a pierdut din viteză până la obstacolul de beton din faţa sa, astfel încât l-a lovit încet, or, altfel, accidentul s-ar fi putut sfârşi mult mai tragic.

La venirea poliţiştilor, taximetristul în vârstă de 35 de ani le-a spus că era la finalul turei sale şi a adormit pentru o clipă la volan, moment în care maşina a şi derapat de pe traseu. Poliţiştii l-au supus pe şofer şi unui test de alcoolemie, care a constatat că taximetristul nu era în stare de ebrietate.
Din păcate, acest caz ridică din nou problema regimului în care activează taximetriştii în Moldova, cu nenumărate ore de muncă în goana după îndeplinirea planului. După cazul din luna august, redacţia noastră a discutat direct cu o taximetristă, pe nume Cornelia Țurcan, care a lăsat munca după 6 luni de activitate pentru că nu-şi putea întreţine familia şi care ne-a povestit în detaliu, din propria experienţă, ce înseamnă în prezent munca de taximetrist în Chişinău.
0
1,149
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!