Opt microbuze din Republica Moldova, folosite pentru transport internaţional neautorizat, confiscate de poliţiştii din judeţul Suceava, România

10 Octombrie 2021, 11:19
Redacţia PiataAuto.md
Din cauza mai multor accidente din ultimul timp, în care pe teritoriul judeţului Suceava au fost implicate microbuze din Republica Moldova care nu aveau autorizaţiile necesare pentru transportul de pasageri, poliţiştii din Suceava au recurs acum câteva zile la operaţiuni de ample verificări ale microbuzelor de pasageri, în înmatriculate în Moldova.
În urma verificărilor, poliţiştii din România au identificat 32 de abateri, emiţând amenzi în sumă de 26,040 lei româneşti. Trei permise de conducere au fost reţinute, la fel ca şi 15 certificate de înmatriculare. Mai mult ca atât, au fost confiscate 8 microbuze folosite la transportul ilegal de persoane, aici fiind vorba de şoferii care transportau oameni la destinaţii internaţionale, contra cost, fără a avea o licenţă de taxi sau o autorizare pentru transport internaţional de persoane.

Poliţiştii din Suceava au menţionat că astfel de operaţiuni de verificări vor continua, iar microbuzele ce transportă ilicit pasageri nu vor fi tolerate.
1
5,170
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!