Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Pilotul de Formula 1 Sebastian Vettel declară că Germania ar trebui să introducă limite de viteze pe autostrăzile sale

12 Octombrie 2021 - 15:18
Redacţia PiataAuto.md
Discuţiile despre necesitatea introducerii limitelor de viteză pe autostrăzile din Germania reapar periodic mai ales în perioadele din jurul alegerilor, dar de fiecare dată se găsesc mai mulţi susţinători ai necesităţii de a păstra autostrăzile fără limită de viteză, decât dintre cei care ar vrea să instituie restricţii. Acum, însă, pilotul german de Formula 1, Sebastian Vettel, a uluit opinia publică din Germania, declarând într-un interviu că susţine întru totul introducerea limitelor de viteză pe autobahn.
Acesta a declarat pentru Auto Motor und Sport că germanii ar trebui să privească la tabloul întreg al acestei situaţii, spunând că în Germania există accidente care se întâmplă doar pentru că încă nu există aceste limite. Pe lângă asta, Vettel spune că astfel s-ar emite cu până la 2 milioane de tone de CO2 mai puţin anual, dacă maşinile ar rula mai încet, deşi chiar el şi conduce bolidul de Formula 1 cu viteze de până la 300 km/h pe circuit şi până la 15,000 turaţii per minut. Acesta a mai adăugat într-un final celebrul clişeu că dacă astfel s-ar salva măcar o viaţă, atunci tot efortul ar merita.
Vettel a avut o carieră de succes în Formula 1 în primii ani, fiind cândva şi cel mai tânăr camion de Formula 1, însă în ultimii ani a avut o prestaţie slabă la Ferrari, după care contractul nu i s-a mai înnoit, iar acum pilotează pentru echipa Aston Martin.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter