Poliţist din Moldova, surprins cu radarul în staţia de autobuz

30 Octombrie 2021, 19:32
Redacţia PiataAuto.md
Poliţiştii din multe ţări ale lumii au metode ingenioase de a-şi masca prezenţa pentru a prinde vitezomanii. În cele mai multe ţări se practică automobilele nemarcate, care arată absolut obişnuit şi îşi includ girofarele ascunse abia când purced la oprirea celui ca a încălcat. În Germania mai există şi remorci false cu radar, iar în Elveţia au fost surprinse mici camioane cu gunoi de construcţii pe ele, prin care a fost pus şi un radar. În Moldova, însă, nu prea sunt bugete pentru asemenea utilaje creative, aşa că un poliţist folosit ce avea la îndemână pentru a face ceea ce face de obicei, dar într-un mod în care să nu fie văzut de şoferi.
Acesta şi-a luat radarul TrueCam în mână şi s-a poziţionat în staţia de autobuz din Sărătenii-Vechi, de pe renumitul traseu dintre Chişinău şi Bălţi, în apropiere de intersecţia spre Soroca. Aici traseul trece printr-o porţiune de localitate, aşa că există o limită standard de 50 km/h. Agentul de patrulare nu s-a lăsat stingherit de prezenţa în staţia de autobuz a încă trei pasagere în aşteptarea transportului public, una din care era cu un bebeluş în mână. Şi-a continuat nestingherit activitatea, vânând cu radarul maşini. Şi cum aproape nimeni de pe contrasens nu-l vede stând în staţie, poliţistul poate fi sigur că nici flash-uri nu se vor prea da înainte.
Totuşi, un şofer moldovean l-a zărit, a oprit şi i-a făcut o poză poliţistului din staţia de autobuz, publicând-o online.

Sursa foto: Facebook / grupul GBM.Online / Nicolae Şoitu
0
11,426
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!