Renumitul pod de pe şoseaua Balcani, pe centura Chişinăului, ar urma să fie finalizat în curând

12 Octombrie 2021, 17:36
Redacţia PiataAuto.md
Chişinăul are un pod care a devenit deja renumit prin durata lucrărilor la el. Deşi are doar câţiva zeci de metri, am pierdut numărul anilor de când acesta se construieşte. E parte din şoseaua Balcani, pe centura Chişinăului, în apropriere de intersecţia cu sens giratoriu de la Calea Ieşilor, iar construcţia lui presupune să asigure un întreg sens de circulaţie, în timp ce celălalt pod existent va asigura alt sens de circulaţie, iar în acest fel va fi eliminată sursa permanentă de ambuteiaje din această zonă.
Ei bine, problema e că lucrările de construcţie au durat extrem de mult, adeseori oamenii care trec pe aici făcând poze la doi-trei muncitori care se aflau pe şantier fără mare treabă, iar uneori aceştia lipseau cu desăvârşire. Când existau muncitori, pozele din reţele sociale aveau deja şi denumiri anecdotice, gen „Saşa, Grişa şi Ion”, cu descrierea a ce mai fac muncitorii pe acolo.
Într-o postare recentă, însă, noul ministru al transporturilor, Andrei Spînu, relatează că lucrările au accelerat cu viteză maximă, iar în curând acestea vor ajunge la final, iar serialul „Saşa Grişa şi Ion” ar fi pe cale să se sfârşească şi el. Aşadar, în curând ar trebui să avem acel pod funcţional, în sfârşit, acesta urmând a fi deschis circulaţiei automobilelor pe el.
0
5,825
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!