Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Schimbul de ulei şi filtre la un Aurus Senat va costa în Rusia mai mult decât la o limuzină Bentley sau un SUV Lamborghini

18 Octombrie 2021 - 14:26
Redacţia PiataAuto.md
Limuzina rusească Aurus Senat, care a început deja a fi vândută în patria sa, după o lungă prefaţare de câţiva ani, a uluit publicul din start cu preţul său de achiziţie, care începe de la circa 210,000 euro. Acum a venit şi timpul în care au devenit cunoscute preţurile la deservirea tehnică a unei asemenea limuzine luxoase din Rusia.
Aşadar, un schimb absolut standard de ulei la motor, cu filtrele adiţionale, va costa circa 1,000 euro dacă proprietarul va merge la dealer-ul de la a către a achiziţionat maşina şi circa 1,200 euro dacă va merge la oricare alt service oficial Aurus. Secretul e în faptul că dealerii au un program de reducere pentru clienţii ce au achiziţionat maşina din showroom-ul lor. Din costul de circa 1,200 euro — cam jumătate constituie preţul consumabilelor şi altă jumătate — a manoperei. Fireşte, vizitele la service care vor necesitata înlocuirea mai multor componente vor fi simţitor mai scumpe, iar preţul anunţat e valabil pentru cea mai simplă deservire, cea de la 10,000 km.
E interesant că preţul unui schimb de ulei la Aurus costă mai scump în Moscova decât în cazul schimbului de ulei la Bentley, Aston Martin, iar în cazul Lamborghini — mai scump decât la SUV-ul Urus, însă mai ieftin decât la supercar-urile mărcii italiene. Rolls-Royce nu poate fi comparat, întrucât în Rusia aceste vine implicit cu un pachet de deservire tehnică gratuită inclusă.
Preţurile la mentenanţa tehnică a lui Aurus Senat, apropo, sunt identice atât pentru versiunea normală a limuzinei, cât şi pentru cea blindată. Amintim, limuzina din Rusia e propulsată de un sistem hibrid, ce combină un motor 4.4 litri V8 biturbo de 598 CP şi un electromotor de 62 CP, puterea fiind transmisă tuturor celor 4 roţi prin intermediul unei cutii de viteze automate cu 9 trepte şi a unui sistem de tracţiune integrală. Cu o limuzină blindată Auris circulă în prezent şi preşedintele Rusiei.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter