Un UAZ 469 clasic, cu un motor diesel de Peugeot sub capotă, scos la vânzare în Italia la preţul unei Dacia Duster noi

13 Octombrie 2021, 13:01
Redacţia PiataAuto.md
Poţi să vezi adeseori UAZ-uri bine păstrate, vândute în ţările Europei de Est, dar nicidecum n-am fi aşteptat să descoperim un UAZ excentric, modificat cu mult bun gust, tocmai în Italia.
Maşina e fabricată în 1987 şi a fost livrată nouă în Italia, doar că a fost o versiune de export, perfecţionată la nivel local în Europa. Anume aşa sub capota acestui UAZ a ajuns a fi instalat un motor de Peugeot de 2.5 litri, de 75 CP, similar celor care se instalau de mulţi ani sub capota modelelor Volga vândute în Belgia, Olanda şi Luxemburg. UAZ-ul italian şi-a păstrat, însă, toată mecanica tracţiunii sale integrale, aşa că a rămas la fel de capabil în offroad.
Maşina e vopsită şi într-o culoare albastră, care certifică faptul că la caroseria sa s-a lucrat mai recent, dar totul e făcut cu bun gust, iar pe lângă asta, UAZ-ul a primit şi un set de jante stilate, cu anvelope de offroad. Şi apoi, italianul care o vinde acum declară că maşina ar avea doar 67,500 km, dar cât de adevărat e asta — e greu de spus.
La interior nu s-au prea făcut mari modificări, totul rămânând mult mai spartan şi mai apropiat de forma originală a lui UAZ 469.
Dar, pentru că e un model rar şi exotic în Italia, proprietarul său cere şi un preţ de 18,000 euro, comparabil cu al unei Dacia Duster noi într-o echipare bună.
1
2,235
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!