Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un aeroport din SUA a descoperit 10 automobile în parcarea sa, care stau nemişcate de ani de zile, şi le-a scos la vânzare

12 Octombrie 2021 - 14:23
Redacţia PiataAuto.md
Parcările la aeroport sunt mari, în ele încap sute şi adeseori mii de automobile, iar evidenţa lor e de obicei automatizată şi nimeni nu-şi mai pune întrebări pe cât timp le-au lăsat proprietarii. Dar iată că unele maşini ajung să zacă acolo cu anii, fiind uitate şi abandonate. Aeroportul din Pittsburg, SUA, a descoperit 10 asemenea automobile în parcarea sa, pe care vrea să le scoată acum la licitaţie.
Printre cele 10 maşini ale aeroportului se numără un BMW 530i E39, un Nissan Maxima, un GMC Acadia, un Pontiac G6, o Toyota Sienna şi un Chevrolet Trailblazer. Cel mai nou e un MINI Countryman din 2015.
Toate maşinile sunt vândute în formă încuiată, dar fără chei, exact aşa cum le-au lăsat proprietarii lor la aeroport. Din această cauză e imposibil să se ştie cu exactitate parcursul sau starea maşinilor, prin urmare achiziţia va fi una oarbă pentru cumpărători.
Licitaţia va începe peste 11 zile, dar cei interesaţi pot deja plasa mizele lor online. Deocamdată sumele licitate sunt între 1,500 şi 3,250 dolari SUA pentru cele mai interesante maşini, iar pentru Pontiac cea mai mare ofertă este de... 4 dolari SUA.
Cumpărătorii vor primi drept de proprietate asupra maşinilor, dar vor trebui să găsească singuri o cale de a le deschide şi a le schimba eventual lacătele şi sistemele de pornire a motorului.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter