Un camion a căzut în mare de pe un feribot din Danemarca, pentru că şoferul a uitat să tragă frâna de mână

28 Octombrie 2021, 10:09
Redacţia PiataAuto.md
Un incident neobişnuit a avut loc în Danemarca, în dimineaţa zilei de 26 octombrie, pe feribotul Mary, ce face legătura între orăşele Hvalpsund şi Sundsore, pe o fâşie de apă de doar 2.3 km lungime.
Feribotul pornise cu bine din Sundsore la 06:30 dimineaţa şi a parcurs în mod sigur toată distanţa până aproape de punctul de ancorare pe partea din Hvalpsund. În momentul când feribotul a început a frâna, pentru a se alinia cu rampa de acces de pe mal, un camion Scania a început a rula înainte spre marginea feribotului şi, fără a fi oprit de cineva, a lovit bariera de pe margine şi a căzut în apă de pe feribot, cu tot cu remorca sa.
Şoferul de camion nu era în cabină în acel moment, aflându-se în cafeneaua feribotului, unde-şi bea cafeaua de dimineaţă. După ce a văzut ce a păţit camionul său, acesta a recunoscut că a uitat să tragă frâna de mână, motiv din care camionul a şi ajuns într-o asemenea situaţie.
Din păcate, incidentul s-a lăsat cu pagube materiale importante. Camionul va trebui declarat daună totală, la fel ca şi marfa pe care o transporta, iar pe lângă asta, a fost avariată şi rampa feribotului, care trebuie acum reparată şi va cauza scoaterea temporară a acestuia din activitatea sa obişnuită. Pe lângă asta, salvatorii au avut de-a face cu o operaţiune complexă, prin care se impune securizarea şi scoaterea camionului din apă.
0
21,364
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!