Un camion cu remorcă a căzut în apă într-un mod neînţeles în Marea Britanie

25 Octombrie 2021, 10:22
Redacţia PiataAuto.md
În timp ce Marea Britanie e în plină criză de şoferi de camioane, iar industria încearcă să atragă noi angajaţi, se pare că unii dintre şoferi sunt departe de a fi suficient de experimentaţi. Un caz produs în oraşul Bristol acum câteva zile a rămas fără explicaţii, nici pompierii, nici şoferul nereuşind să înţeleagă cum s-a ajuns la situaţia asta.
În jurul orei 7, în dimineaţa de 21 octombrie, un camion DAF cu remorcă efectua manevre pe un teren mare din zona de parcare a iahturilor şi ambarcaţiunilor mici din Bristol. După cum informează BBC, camionul era plin cu costume pentru actorii care filmează în aceste zile filmul The Outlaws, iar sarcina de a duce costumele dimineaţa la locul de filmare părea a fi una din cele mai simple posibile pentru acest şofer. Totuşi, la un moment dat toată strada a auzit zgomote de rupturi şi lovituri, şi s-au trezit că partea din spate ajunsese în apă, iar capul tractor şi cabina rămăseseră suspendate în aer.
Au fost chemaţi pompierii şi poliţia, dar şoferul a ieşit să iasă singur din cabină până la venirea acestora. Remorca sa s-a cufundat treptat şi mai mult, când a mai luat apă în ea, aşa că pompierii au avut nevoie de mult efort pentru a o securiza iniţial şi apoi pentru a o ridica cu o macara uriaşă.
Şoferul de camion era angajat la o companie de transport care încheiase un contract cu producătorii filmului, pentru logistica de transport necesară filmărilor. Nu cunoaştem dacă şoferul a fost concediat sau nu după acest incident, dar e cert că va avea de plătit cel puţin o amendă rutieră pentru fapta sa.
0
8,599
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!