Un poliţist din România a cumpărat 100 litri de motorină şi mâncare pentru un şofer de camion din Ucraina, rămas fără carburant şi bani pe autostradă

22 Octombrie 2021, 10:33
Redacţia PiataAuto.md
Un gest cu totul ieşit din comun e raportat de poliţia din Cluj, România. Un poliţist, pe nume Rareş Pop, care patrula pe autostrada A3, a fost anunţat că la kilometrul 53 există un camion din Ucraina, care staţionează pe banda de urgenţă a autostrăzii şi semnalează că are nevoie de ajutor. Poliţistul s-a îndreptat într-acolo, unde a găsit şoferul din Ucraina, doar că acesta putea vorbi doar în limba sa maternă.
Poliţistul a luat legătură cu ambasada Ucrainei în România, pentru ca cei de acolo să-l ajute cu traducerea. Cu ajutorul acestora, a aflat că şoferul de camion a rămas fără combustibil pe autostradă, şi nu are nici bani asupra sa. Ba nici posibilitate de a apela la alt ajutor decât cel al autorităţilor din România nu avea. Fireşte, aici apar o mulţime de întrebări despre cum un şofer de camion a fost lăsat de compania sa angajatoare să ajungă blocat fără combustibil şi fără bani pe o autostradă, dar poliţistul a rugat ambasada să ia legătura cu angajatorul pentru ca acela din urmă să rezolve imediat dilema celor necesare deplasării. Totuşi, până angajatorul avea să rezolve problema, poliţistul a recurs la un gest de o mărinimie fără precedent.

Acesta a cumpărat singur 100 litri de motorină pentru camionul din Ucraina, aducându-i-le şoferului, ba chiar i-a luat şi ceva de mâncare acestuia din urmă! Fireşte, şoferul a putut astfel continua drumul. La cât costă azi combustibilul, gestul poliţistului clujean pare într-atât de neverosimil, încât inevitabil ajunge să nască şi semne de întrebare, or, 100 litri de combustibil înseamnă, practic, o donaţie de peste 100 euro din banii personali ai poliţistului. Un gest admirabil din punct de vedere uman, fără îndoială!
2
40,634
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!