Un şofer băut din Germania a adormit la semafor, iar când poliţişti l-au trezit, le-a accidentat maşina

5 Octombrie 2021, 09:44
Redacţia PiataAuto.md
Un caz neverosimil e raportat de poliţia din Germania şi a avut loc în week-end în oraşul Essen. Un şofer a adormit la semafor, iar şoferii au început a-l ocoli. Prin preajmă s-a nimerit a fi şi un echipaj de poliţie, care a observat că şoferul e inconştient, a aprins girofarul şi a venit cu maşina lor în faţa şoferului ce staţiona la linia stop a semaforului.
Poliţiştii au ieşit din maşină şi i-au bătut la geam şoferului, bănuind că acesta ar putea avea nevoie de ajutor medical. Şoferul s-a trezit brusc, s-a speriat de poliţistul de la geam şi a apăsat brusc acceleraţia, lovind din plin BMW-ul poliţiei, care era oprit lângă maşina sa. Poliţiştii au rămas consternaţi, vizându-şi maşina distrusă.

În urma cercetărilor, s-a dovedit că bărbatul de 36 de ani, care se afla la volan, era în stare avansată de ebrietate, motiv pentru care a şi adormit. Acum acesta va avea de înfruntat o anchetă penală şi cel mai probabil va fi pus să achite şi pagubele provocate maşinii de poliţie, întrucât era băut la volan. Fireşte, şoferul s-a ales şi cu permisul de conducere suspendat şi după anchetă va avea de convins magistraţii că mai merită să conducă vreodată.
0
8,053
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!