Un taximetrist în stare de ebrietate a provocat un accident în Chişinău, doborând şi un semafor

29 Octombrie 2021, 09:39
Redacţia PiataAuto.md
Cândva demult, taximetriştii făceau parte din categoria şoferilor profesionişti, care aveau şi cunoştinţe, şi experienţă mai avansată decât toţi ceilalţi, iar situaţii de genul celor în care un asemenea şofer să urce în stare de ebrietate la volan erau nu doar neregulamentare, ci şi nedemne pentru statul profesiei. În zilele noastre, din păcate, asemenea cazuri nu sunt o raritate, iar ieri un asemenea taximetrist în stare de ebrietate a provocat un accident grav în Chişinău.
La o trecere de pietoni semaforizată de pe strada Pan Halippa, acesta a efectuat o manevră bruscă şi a ajuns să lovească pilonul se susţinere a unui semafor. Semaforul a fost astfel doborât, iar maşina grav avariată. Paradoxul e că şoferului nu i-a prea păsat de asta. Starea lui de ebrietate era atât de avansată, încât acesta a fost surprins zâmbind în mai multe imagini.
Poliţia ne-a confirmat că acesta a fost în vizibilă stare avansată de ebrietate. Întâi a refuzat testarea cu etilotestul şi a cerut să fie dus la dispensarul narcologic. A fost dus acolo pentru prelevarea probelor biologice, iar mai târziu a suflat şi în aparatul Drager, confirmându-i-se gradul avansat de ebrietate.
Acum poliţia aşteaptă şi rezultatele probelor biologice, dar e clar deja că taximetristul va avea de înfruntat nu doar amenda pentru provocarea unui accident de circulaţie, ci şi suspendarea permisului de conducere din cauza stării de ebrietate şi consecinţele unui dosar penal intentat din cauza stării sale.

Din fericire, ieri nu a fost rănit nici un om. Dar, dat fiind că accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni, acest fapt e mai mult o excepţie fericită.
0
1,489
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!