(VIDEO) A vrut să ocolească ambuteiajul pe contrasens, dar a dat faţă în faţă cu poliţia în Chişinău

1 Octombrie 2021, 10:18
Redacţia PiataAuto.md
Să circuli prin Chişinău la ora 18:22, la cât e filmat video-ul de mai jos, înseamnă aproape inevitabil să stai în multe ambuteiaje. Iar strada Tudor Vladimirescu, din sectorul Râşcani al capitalei, e una foarte aglomerată la acea oră, în direcţia intersecţiei cu sens giratoriu cu străzile Florilor şi Bogdan Voievod.
Totuşi, uneori se găsesc şoferi care o fac pe şmecherii, ieşind pe contrasens şi intrând în zona sensului giratoriu, după care, pretinzând că au fost dintotdeauna pe cerc, pretind să li se cedeze trecerea de către cei care circulă regulamentar. Cam asta a vrut să facă ieri şi un şofer de Renault, care a luat-o în aceeaşi manieră pe contrasens. La scurt timp, a văzut maşina poliţiei parcată în apropiere de intersecţie, întrucât poliţiştii ajutau la dirijarea şi fluidizarea circulaţiei. Dar nu i-a mai permis nimeni şoferului de Renault să intre înapoi în coloană, aşa că acesta n-a avut altă soluţie decât să dea faţă în faţă cu echipajul de poliţie, care l-a şi oprit pentru documentarea încălcării liniei duble şi condusul pe contrasens.
Întregul moment a fost surprins de un alt şofer, pe nume Maxim, care ne-a şi expediat video-ul la redacţie. Vezi mai jos toată situaţia de ieri seară din Chişinău.
0
3,054
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!