Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Accident bizar între o Mazda şi un BMW, succedat de o urmărire, surprins în Polonia

28 Octombrie 2021 - 12:18
Redacţia PiataAuto.md
Un accident bizar a fost surprins de o cameră de bord în Polonia acum două zile, în orăşelul Jelenia Gora. În el au fost implicate două automobile — un BMW şi o Mazda, şi pentru că atât de des stereotipurile ne împing pe mulţi dintre noi să intuim că şoferul de BMW va fi cel vinovat, ne grăbim să spunem din start că de această dată, situaţia e exact opusă.
Mazda avea pe cineva în faţa sa, care aştepta să vireze stânga, iar pe banda dreaptă circula un BMW Seria 1 Coupe. La un moment dat, fără să se asigure, şoferul de Mazda a virat brusc spre dreapta pentru a ocoli maşina din faţa sa şi astfel a lovit BMW-ul pe lateral. În prima secundă după accident Mazda nu părea că vrea să frâneze, aşa că BMW-ul a ajuns-o rapid din urmă şi i-a făcut semn să oprească, după care Mazda a tras pe dreapta. Pentru puţin timp, însă, pentru că a accelerat din nou şi a început a goni pe trotuare, iar BMW-ul s-a luat după ea.
Autorul video-ului nu i-a urmat, însă, a dat din nou peste şoferul de BMW cu jumătate de oră mai târziu. Acesta era cu poliţia şi dădea mărturii despre accident. Şoferul de Mazda scăpase, conducând haotic. Însă autorul a oprit şi le-a înmânat imaginile poliţiştilor, iar astfel găsirea şoferului de Mazda a devenit o sarcină mult mai uşoară.

Vezi mai jos întregul moment al accidentului, surprins de camera de bord.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter