(VIDEO) Accident grav la o intersecţie periculoasă din Durleşti, Chişinău, surprins de o cameră de bord

12 Octombrie 2021, 10:31
Redacţia PiataAuto.md
În week-end, la intrarea în comuna Durleşti din componenţa municipiului Chişinău, a avut loc un accident grav între o Honda Civic şi un VW Passat, care a necesitat acordarea unor îngrijiri medicale pentru cei de la bordul maşinilor, însă din fericire toţi au supravieţuit fără răni care să le pună viaţa în pericol.
Locuitorii din Durleşti, însă, spun că această intersecţie e una care generează adesea riscuri de accidente, întrucât e intens circulată şi e dirijată doar de către indicatoarele de prioritate, iar fluxul intens ar necesita un semafor, de fapt.

În accidentul de sâmbătă, Honda Civic era cea care se deplasa pe drumul cu prioritate, iar VW-ul Passat a încercat să vireze stânga de pe drumul secundar, pornind prea târziu şi prea lent în faţa Hondei. În rezultat, s-a şi produs impactul, care a generat avarierea gravă a celor două vehicule şi rănirea persoanelor de la bord. Din fericire, la Honda Civic au funcţionat ambele airbag-uri frontale, care au protejat pasagerii.
Momentul impactului a fost surprins de camera de bord a automobilului care mergea în spatele Hondei şi poate fi văzut mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova / Denis Gruz
0
3,692
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!