(VIDEO) Această casă oferită în chirie în SUA are propriul său circuit pentru maşini

1 Octombrie 2021, 14:27
Redacţia PiataAuto.md
Drumurile publice sunt atât de restrictive la limitele de viteză în zilele noastre, încât dacă nu trăieşti în Germania, ţara autostrăzilor fără limită de viteză, singura soluţie corectă şi legală a să poţi goni în voie ar fi să mergi pe un circuit sportiv. Dar şi acolo, de obicei, în zilele cu acces normal al publicului sunt o mulţime de alte maşini, iar arendarea totală a unui circuit e o plăcere destul de scumpă. Însă pe AirBnB există în prezent o casă, oferită în chirie, care vine la pachet cu propriul său circuit sportiv, construit pe terenul său adiacent!
Casa se numeşte Little Talladega şi se află în Pomona, statul Missouri din SUA. E una suficient de mare încât să poată adăposti simultan până la 16 adulţi. Deci, poate fi închiriată de grupuri de prieteni, care vor să vină aici inclusiv pentru a avea parte de distracţia pe circuit. Acesta nu e foarte mare, dar permite oricum o distracţie pe cinste atât cu karturile, cât şi cu maşinile adevărate. Forma circuitului îl face perfect pentru cei ce fac drifting, dar odată ce iei în chirie casa, eşti liber să mergi pe circuit cu orice maşină vrei, în orice mod ţi-ai dori.
Există chiar şi un hambar alături, unde ai putea face lucrări la maşini şi unde le-ai putea parca pe noapte. Tot aici sunt adăpostite mai multe kart-uri pe care le poţi folosi, dar şi automobile pregătite pentru drifting, acestea din urmă necesitând nişte costuri adiţionale pentru anvelope şi benzină. Mai există şi ATV-uri, cu care poţi merge în afara proprietăţii, pe drumurile împădurite din jur. Tot în hambar sunt tot felul de jocuri de socializare, de la biliard la standuri de condus cu jocuri video.
Şi pentru ca proprietatea să nu fie axată doar în jurul circuitului, aici există o terasă, o piscină mare, dar şi un teren de tenis în toată legea, îngrădit cu plasă, ca cineva să poată juca aici tenis în timp ce maşinile se dau de-a latul în drifting pe asfaltul circuitului.
Iar casa e dotată cu dormitoare de toată mărimile posibile, cu sufragerie imensă, cu bucătărie şi cu tot ce ţi-ai dori ca să poţi înnopta cu confort. Deci, având circuitul tău privat şi o casă atât de mare, pare pur şi simplu hotelul perfect la care să mergi cu prietenii tăi entuziasmaţi de maşini, mai ales că poţi avea parte de acţiune toată ziua şi toată noaptea. Ai putea organiza şi un LeMans de 24 de ore aici, dacă ai vrea, dar probabil e şi mai bine s-o închiriezi pe un întreg week-end, nu doar pe o zi. Apropo, există şi câţiva oameni de asistenţă pe partea de activităţi motorizare în acel hambar, care sunt gata să te ajute, iar serviciile lor sunt incluse în costul închirierii!
Şi acum, cât crezi că poate costa închirierea acestei case cu tot circuitul la pachet? Ei bine, preţul e de 2,000 dolari SUA pe zi. Dacă ai închiria-o de vineri până duminică, ar însemna 4,000 dolari. Dar, luând în calcul că poţi aduna un grup de până la 18 prieteni, asta ar însemna 111 dolari de adult pe noapte, sau 222 dolari de fiecare adult pentru un întreg week-end de distracţie unică într-o casă-hotel cu propriul ei circuit privat.
Vezi mai jur un tur al acestei case cu circuit.
0
1,329
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!