Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Americanul care şi-a cumpărat un UAZ 452 Buhanka l-a pus la un duel cu Jeep Wrangler

8 Octombrie 2021 - 13:03
Redacţia PiataAuto.md
Mai mult timp în urmă vă spuneam că un american a fost suficient de excentric încât să-şi cumpere de la distanţă, din Rusia, un UAZ 452 Buhanka, apoi să şi-l importe în SUA, ca să-l poată experimenta pe viu în toată splendoarea. Ei bine, după ce procesul de import a fost desăvârşit, după ce s-au făcut şi inspecţiile la service, a venit şi momentul în care americanul a vrut să se dueleze în offroad cu legendar Jeep Wrangler, punând faţă în faţă, după cum spune el, ingeniozitatea americană cu neînfricarea rusească de murdărie.
Ei bine, la volanul Jeep-ului, fabricat în 1987, cu diferenţiale blocabile şi cu tot acaretul necesar în offroad, era un amic de-al său, aşa că cei doi s-au dus în zone muntoase, în condiţii umede şi de ceaţă pentru a-şi pune la încercare vehiculele.
Se pare că Buhanka nu are diferenţiale blocabile, sau încă nu ştie americanul cum să le conecteze, întrucât a mai avut dificultăţi la urcuşurile dificile. Dar oricum s-a descurcat bine până la urmă. Şi, ca orice adevărată Buhanka, la sfârşit le-a oferit şi spaţiul necesar, cu masă şi scaune, pentru a putea lua masa în mijlocul naturii, la bordul ei.
Vezi în video-ul de mai jos duelul celor doi amici cu Jeep şi UAZ, cât de bine s-au descurcat cele două modele în comparaţie, dar şi care dintre cele două modele a fost declarat ca fiind mai bun în offroad.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter