(VIDEO) Asta e emoţia pe care o poate livra în zilele noastre o Alfa Romeo Giulia GT Junior

21 Octombrie 2021, 13:46
Redacţia PiataAuto.md
Ieri seară publicam un articol despre o minunată Alfa Romeo Giulia GT 1300 Junior, scoasă la vânzare în Franţa, şi povesteam că acel model legendar a fost cândva gândit drept cel mai simplu coupe al mărcii, menit să fie accesibil şi totodată să inspire şi să atragă cei mai tineri fani Alfa Romeo. Şi ne aminteam, minunându-ne, cât de savuros era cândva cel mai „simplu” model Alfa Romeo! Da, modelul e unul absolut genial, iar istoria lui succintă o poţi afla din articolul de ieri. Ceea ce ne-a motivat să revenim azi la subiectul acestui model e un comentariu la ştirea de ieri, publicat de un vizitator fidel, Radu, bun cunoscător al maşinilor: „aţi vorbim despre ea şi n-aţi dat inclus şi testul lui Davide Cironi cu acest model?!”.
Foto: Alfa Romeo Giulia GT 1300 Junior din articolul de ieri

Şi a avut dreptate Radu în acel comentariu, pentru că Davide Cirone a unul din cei mai interesanţi entuziaşti auto tineri din Italia de azi, care adoră maşinile clasice. Născut în 1987, el are încă vârsta tânără pe care o ţintea Alfa cândva cu acest model. Dar testul de care vorbea Radu fusese filmat încă în anul 2013, atunci când Davide avea doar 26 de ani.
Anume atunci, la vârsta aia de 26 de ani, tânărul a urcat să testeze această Alfa Romeo Giulia GT Junior, concepută cândva, de demult, pentru cei mai tineri pasionaţi de condus şi maşini frumoase. Iar reacţia tânărului pur şi simplu abundă în emoţie, emoţie sinceră, cursivă, neregizată, care spune tot despre spiritul acestei maşini şi despre spiritul Alfa Romeo, aşa cum era el păstrat până şi pe cel mai accesibil coupe al său!
Vezi mai jos acest test devenit deja legendar printre fanii Alfa Romeo. Davide vorbeşte în italiană în el, dar testul are subtitre profesioniste în engleză, pe care le poţi activa din comenzile player-ului.
0
1,532
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!