Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Autorul celui mai bizar coupe sportiv, creat în URSS, a fost găsit, are 80 de ani şi povesteşte istoria sa

11 Octombrie 2021 - 19:04
Redacţia PiataAuto.md
Acum două săptămâni, vă anunţam despre descoperirea în Rusia a celui mai bizar coupe sportiv, creat în URSS, prin eforturile unui singur inginer, iar acel articol cu video a stârnit un interes deosebit în rândurile comunităţii noastre. Mulţi au comentat că maşina arată derizoriu — şi aveau dreptate — iar alţii au spus că e o creaţie admirabilă dacă ne gândim că un singur om a putut face una ca asta, într-o perioadă plină de restricţii pentru iniţiativele individuale rebele.
Pe atunci menţionam şi numele creatorului acestei maşini, Krylov Veaceslav Sergheevici, maşina având şi o marcă formată din iniţialele sale — KVS. Ei bine, autorul canalului de YouTube unde apăruse primul video şi tot el, de fapt, cumpărătorul de azi al acestei maşini, a reuşit să-l găsească pe acest inginer creator al coupe-ului bizar şi să discute cu el! Inginerul are 80 de ani azi şi a fost suficient de deschis încât să-şi spună toată povestea sa şi a creării acestui automobil bizar.
E un film într-atât de plin de suflet şi emoţionant, încât te invităm imediat să-l urmăreşti, fără a citi vreo altă prefaţă la el sau vreun sumar. E un video de 52 de minute care se poate privi dintr-o răsuflare, pentru că e despre un om deosebit, care vorbeşte despre creaţia sa, despre viaţa sa, despre un automobil şi despre pasiunea care l-a făcut să-l creeze. Iar când auzi asta de la un om care are 80 de ani azi, ai inevitabil un profund respect faţă de tot ce a făcut acest om.
Deci, fără prea mult prolog, te îndemnăm să vezi acest video de mai jos. Dacă ai nevoie, activează subtitre, cu traduceri automatizate în engleză, română, sau orice altă limbă îţi doreşti, pentru că te vor ajuta în mare măsură să înţelegi ce se vorbeşte în el.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter